Κοζάνης, που είχε για πρώτη φορά ειδικό αφιέρωμα σε «Κυνήγι και Αλιεία».
Ολοκληρώθηκε η 8η Ανθοκομική & Αγροτική Έκθεσης Κοζάνης, που είχε για πρώτη φορά ειδικό αφιέρωμα σε «Κυνήγι και Αλιεία». Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή μας έγινε μετά από αίτημά σας σε Περιφερειακή Συνάντηση των Κ.Σ. της Δυτικής Μακεδονίας.
Στην έκθεση η ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ συμμετείχε με περίπτερο μαζί με όλους τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της, προβλήθηκε το έργο των κυνηγών και των κυνηγετικών οργανώσεων, ενώ οχήματα της θηροφυλακής βρίσκονταν εκτεθειμένα στον προαύλιο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου.
Διανεμήθηκε έντυπο υλικό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, ενω στο περίπτερο της Ομοσπονδίας μας υπήρχε συνεχής προβολή ειδικού οπτικοακουστικού υλικού. Πέραν των μελών των Δ.Σ. των κατά τόπους Συλλόγων συνεχής ήταν η παρουσία εκπροσώπων του Δ.Σ. της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ, των επιστημονικών συνεργατών και άλλων στελεχών της Ομοσπονδίας καθώς και θηροφυλάκων της ευρύτερης περιοχής.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, κ. Ιωάννης Πολυχρόνης, όπου στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το κυνήγι στην ανάπτυξη της Περιφέρειας και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Η συμμετοχή μας σε μια έκθεση της Περιφέρειας κρίνεται επιτυχής. Αποτελεί μία αρχή και βοήθησε στην ενδυνάμωση της κατανόησης της σημασίας της θήρας. Τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζονται οπωσδήποτε την ενεργό συμμετοχή των μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων, αλλά και τη μεγάλη φυσική παρουσία των κυνηγών μας. Το Δ.Σ. της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσοι με τις ενέργειες τους συνέβαλλαν στη διοργάνωση αυτής της προσπάθειας, ιδιαίτερα τους κ.κ. Ν. Τσιώμπρα (Κ.Σ. Εορδαίας) και Ν. Γκατζάρα (Κ.Σ. Σερβίων) για τη πολύ σοβαρή βοήθεια στην επίτευξη αυτής της διοργάνωσης
Ευελπιστούμε σε μία ακόμα πιο δυναμική παρουσία και την επόμενη χρονιά.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                   Ιωάννης Πολυχρόνης                                Νικόλαος Καλογεράκος.