Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός η υλοποίηση σκοπευτικού αγώνα για τα μέλη του συλλόγου μας. Στις 29 Ιουνίου ήταν το ραντεβού μας με τα μέλη μας  στο σκοπευτήριο Σχιστού. Έτσι νωρίς το πρωί άρχισε η προσέλευση των μελών στο χώρο του σκοπευτηρίου.

Οι σκοπευτικοί αγώνες γίνονται για δυο λόγους, αρχικά γιατί δίνουν την δυνατότητα εξάσκησης στη σκοποβολή κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε ένα από μας και το οποίο θα έπρεπε να έχει κατοχυρωθεί και θεσμικά για τους νέους κυνηγούς. Ο άλλος λόγος είναι η ψυχαγωγία που μας προσφέρει.

Στον φετινό αγώνα συμμετείχαν 40 μέλη του Συλλόγου και τον παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι.
Λόγω του ότι ο σύλλογος μας έχει αρκετά μέλη τα οποία ασχολούνται με το άθλημα της σκόπευσης τα οποία μάλιστα έχουν και αρκετά υψηλές επιδόσεις και έχουν στην κατοχή τους δελτίο σκοπευτή χωρίσαμε σε δύο κατηγορίες τους συμμετέχοντες για να είναι και πιο δίκαιος ο αγώνας..
Έτσι λοιπόν στο τερέν των κυνηγών οι 3 πρώτοι  που διακρίθηκαν ήταν.

  1. Ανδρέου Μάριος
  2. Σιδέρης Ισίδωρος
  3. Κυρίτσης Ιωάννης



Γκρουπ σκοπευτών οι 3 πρώτοι  που διακρίθηκαν ήταν.

  1. Γιώργος Ψiλλάκης
  2. Γιάννης Κοντογιάννης
  3. Γιάννης Γκίνης

Στους νικητές έγινε απονομή κυπέλλων και μεταλλίων καθώς και αναμνηστικών δώρων προσφορά των κυνηγετικών καταστημάτων της περιοχής μας.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μεζέδες και το Μεσογείτικο κρασί στην συνέχεια καθώς οι περισσότεροι συμμετέχοντες κάθισαν για χαλάρωση και κουβεντούλα.
Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους κυνηγούς που συμμετείχαν στον αγώνα και ευχαριστεί θερμά τον κ. Δρεπανιώτη Δημήτρη και τον κ. Μεγαγιάννη Ιωάννη για τα δώρα που μας προσέφεραν καθώς και τον κο. Μπογιάκη Δημήτρη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Για το ΔΣ
Βαρνάβα Μαίρη
Γενική Γραμματέας.